Tre...för 150kr.

Skola. Valde att skippa gympan och sova lite extra då jag var väldigt hängig. I skolan får man veta att man ligger bra nära ett MVG i Svenska A. Under italienskan satt jag bara och önskade att tiden skulle flyga iväg då jag verkligen inte orkade hålla på med det något mer.

Efter skolan umgicks jag med Viola vilket var väldigt trevligt och jag hoppas vi gör det snart igen. Vi hittade en rolig butik, Film & Musik Slussen, som hade begangnade filmer och skivor till finfina priser. Jag köpte Saw & Saw 2 samt Kill Bill vol. 1 åt min pälsk Mich. Viola köpte de två senaste Harry Potter filmerna och en söt kedja till jeans. Vi har båda bestämt att vi nog blir stammisar där eftersom att mannen som jobbade där var väldigt trevlig och social. Jag måste erkänna att jag kände mig så hemma i butiken. Borde fråga om de möjligen behöver hjälp i butiken, eftersom att jag själv behöver lite extra slantar.. ♥



 

Jag...tror att jag avstår.

Tjolahopp vid 19 igår åkte man iväg till Michel då igen. Pussgurkan var skojig och vi pratade lite om fetisher eftersom att på TVn gick OUTSIDER. På OUTSIDER visade de ett par som tände på att tjejen klädde ut sig till häst och betedde sig som en häst. Mich började då skoja och sa att han skulle tycka det vore ashett om jag klädde ut mig till ett träd med grenarna formade som ett Π (pi) samtidigt som jag skulle krossa okokta ägg med barfota fötter. Det fick mig att vika halvt dubbelt, min knasboll är knasig!

Under kvällen kittlade han mig som in i helvete och busade runt med mig. Hans mamma kom in flera gånger och "skällde" på honom att vara snäll mot mig *haha*. Tillslut kom hans pappa in och skulle tipsa mig om lite grepp jag kunde göra när Mich var elak mot mig, man tackar och bockar.



Min ekonomi under Februari kommer verkligen vara låg:

Inkomst den 31/1: +1050kr:

Skulder

Mamma: -600kr
Viola: -7kr

Kvar efter skulder: +443kr

In på sparkontot: -200kr

Totalt kvar efter inkomsten 31/1: +243kr

.. ♥

Just...some easy money.

Att tjäna lätta pengar via datorn tycker jag är ett underbart sätt att få in lite extra på. Emailadvert skickar ut reklamlänkar till din mail, från deras annonsörer. Du väljer vilken typ av reklam du är intresserad av att få. Varje gång du klickar på länkarna som skickas till dig, får du 50 öre, och för varje person du rekryterar till Emailadvert får du 1 kr, och för varje annons de i sin tur klickar på, får du 5 öre. Alltså växer summan hela tiden, oavsett om du är den som klickar! Bra va? :-)!

Som...om det det hjälper.

Äntligen hemma lite. Mamma är hos Tomas och lägenheten har jag helt för mig själv. Känns som om jag inte varit hemma på flera veckor. När jag kommer in i hallen så känner jag inte igen mig och märker att mamma köpt en ny hallmatta. Jag tror nog jag vairt borta lite för mycket som inte ens vet att det förändrats i vår hall.

Vet inte om jag orkar gå till skolan imorgon, känner mig inte så pigg. Puss på min älskling.. ♥


Rommé...that's some shit.

Nu är man hemma en snabbis från Rommé och ska ta ett bad efter att ha ätit något jag blev sugen på, fiskpinnar med snabbmakaroner. Medan jag är hemma ska jag hinna blogga igenom så jag i framtiden kan sitta och skratta åt minnena av vad som hänt. Visserligen kan det inte vara roligt för andra att läsa men jag själv vet att jag kommer uppskatta mitt skrivande.

Klockan halv 6 på morgonen ringer mobilen och jag snoozar den till kvart i 6. Michels radio sätter igång vid kvart i också och måste säga att jag fann låten som spelades väldigt fiffig, vet dock inte vad det var för låt. Medan min Michel inte hade lust att gå upp ännu lyckades jag få en jättesöt bild på morgontrötta filuren, som inte uppskatta det. När han sedan stod i långkallingar framför mig skyndade jag för att ta en bild på det med. Han förstod att jag lyckats ta en bild så han snodde min mobil och raderade båda två. Det gjorde mig inte så glad.

När vi äntligen fått ut oss på väg mot tunnelbanan så kommer jag på att jag inte har någon halsduk, väldigt kallt. Inne på centralen väntade vi vid spärrarna på Viola. När jag pratade i telefonen med henne så uppfattade jag det som att hon stod på fel sida av perrongen så jag sa åt henne att springa fort till den uppgången som leder till pendeltågen. Så fort jag lägger på ser jag en söt liten flicka springa föri mig i en väldig fart och jag inser att det hela har missuppfattats. Ringer upp henne igen säger åt henne att stanna.

Jippi, sen var det dags med en 3 timmars bussresa och jag satt bredvid en främling. Ingen aning om människan går/jobbar på skolan men jag antar det. Viola satt i sättena bredvid mig tillsammans med en främmande kille, men vi hade varann då vi båda satt ytterst.

När vi kommit fram så vart det snabbt ut i backen, så fort man fått skidorna såklart! Det sötaste var nog att min Mich inte ville åka när jag titta på då han valt snowboard och det var hans första gång. Sara gav upp ganska fort, hon hade också snowboard. Så gulligt när de ramlade hela tiden. Viola som för första gången åkte skidor lärde sig ganska snabbt och var snart ute i den större backen tillsammans med mig och Elin. Jag ramlade i liften en gång men annars så klarade jag mig ganska bra. Väldigt läskigt var det när jag för det meta åkte störtlopp ner i stora backen.

Efter några gånger så började mitt knä mystiskt nog göra väldigt ont och jag kände att jag verkligen inte skulle klara av att åka ner mer. avslutade dagen med ett sista åk för stora backen, den gången då Viola följde med. Vid 15-tiden så lämnade man in allt igen och satte sig på bussen som även denna gång skulle ta 3 timmar.

På bussen började Sara prata massor i mobilen och Elin började klaga på att hon också ville ha samtal. Jag och Viola började då att ringa henne från min mobil med dolt nummer. Förvirrade Elin sa gång på gång "Hallå?" i luren och klagade på att hon hade dåligt nät. Hon kunde heller inte undgå att hon hörde våra röster. Hon började tvivla på sin mobil och provade med att starta om den. Jag fortsatte busigt att ringa och fick till och med Sara att avsluta sitt samtal för att se om det var det som störde Elins samtal. Både jag och Viola hade svårt att hålla oss för skratt. Så förlåt Elin att du får veta att det var vi som busade med dig på det här viset, genom att läsa min blogg. Vi älskar dig!

Nu måste jag dock springa iväg till tunnelbanan då min älskling tvingat ut mig till honom inatt igen.. ♥

One...step closer.

God kväll på er! Är hemma en sväng just nu för att packa ihop nya saker och dra iväg till Michel igen. Imorgon är det Rommé så då gäller det att gå upp vid 6 för att lyckas vara på centralen ca kvart i sju. Ser fram emot att komma ut i backen samtidigt som jag är halvt skraj. Ska bli kul att få se Michel åka snowboard och Viola åka skidor för första gången, för båda.

Såg ju "The Golden Compass" igår och måste säga att den var halvt intressant. Jag älskade djuren eftersom att de var väldigt bra gjorda för att "kunna" prata.

Nu ska jag iväg.. ♥

Hey...I did steal your boyfriend.

Idag är det som sagt 23/1 och det innebär att jag och Michel hållt ihop i en månad idag. Redan inatt strax efter tolv fick han se sin present som han verkade tycka om. Kedjan var dock lite för kort så den har jag varit och bytt ut mot en längre idag. Har även suttit och satt på lite snygga lösnaglar så jag är lite extra fin till ikväll. Vi ska träffas vid 19 och börja med att äta på restaurang Mandarin City på sveavägen. När vi ätit klart och klockan närmat sig 21 så ska vi se "The Golden Compass" på Sergel. Mys.. ♥

You...make me wanna LaLa.

Idag träffade jag Sara, Elin och Kajsa i stan inne på Waynes. Efter det gick vi till TacoBar och slängde i oss lite mat, fast Kajsa disikerade mer sin mat än vad hon åt av den. När vi ätit klart sprang vi iväg till massor med olika affärer. Inne på Hemköp köpte Kajsa nappar och går nu runt stolt och suger på en svart med panda-motiv! Sara fick en också som hon vart stolt över. Vi var också inne på BR och flickorna hittade något var sitt.

Kajsa och jag sprang med lite extra öppna ögon efter något fint till våra små teddybjörnar. Idag firar Kajsa och Svedberg 3 månader medan jag och Michel firar en månad imorgon, 23/1. Kajsa hittade en hudkräm inne på Kicks som luktade massor med gott och jag hittade tyvärr inget till min björn.

När jag kommit hem så vart det lika fort ut i kylan igen, denna gång med min mamma. Det bar av till Hallunda Centrum för att äta ute med mina systrar plus några till. Innan maten kom så sprang jag in på Guldfynd och hittade en kedja med ett hängsmycke till min älskling! Bild finner ni här under bredvid Ben&Jerrys - Cookie Daugh som jag var sjukt sugen på idag. Tyvärr var den slut på 7Eleven så jag smakade på Ben&Jerrys - The Vermonster som faktiskt var helt okej.

Nu har min älskling överraskat mig genom att dyka upp ikväll trots att vi bestämde oss för att ta en liten paus med tanke på att vi ska vara med varann imorgon. Dock har jag inget emot det och ska nu skutta glatt till TV och mysa framför Ugly Betty.




I...am me.

Sitter hemma denna måndag och tar det lite extra lugnt nu när jag har ledigt. På Cybergymnasiet har vi ju VTFF (vecka till förfogande) istället för påsklov, sportlov och höstlov. Det innebär att vi går i skolan ca 9-10 veckor och sedan har vi en vecka ledigt, alternativt inte ledigt. Under VTFF har man chans att göra vissa omprov och lärarna sätter också in friluftsdagar under den veckan. Eftersom att jag inte har några omrpov så är jag ledig fram till fredagen, på fredagen ska jag till Rommé med skolan och åka skidor. Det ska bli kul att se Viola klara sig på skidorna och ännu roligare att se Michel åka snowboard med tanke på att han tänkte åka i jeans först.

Vräker i mig lite bakelser och choklad just nu, blev lite sugen på det. Funderar på om jag ska dra mig ut till stan och träffa Mich, Viktor och Kajsa. Ska sova hos Mich ikväll eftersom att jag inte står ut att var autan honom. Kände mig så fånig igår när det började rinna glädjetårar helt plötsligt under tiden han kysste mig. Har aldrig varit så här kär och ja, det skrämmer mig lite. Hur kommer jag må om det skulle ta slut? Man vet aldrig hur länge killar orkar med en jobbig typ som mig *fniss*. Med jobbig så menar jag att det känns som om jag är lite klängig, fast Mich har själv sagt flera gånger att han inte tycker jag är det och att han gillar att ha mig omkring sig. Gissa om jag fick ett riktigt leende på läpparna när han sa de orden, eller okej, smsade de orden.

Jag har märkt hur det kan ta timmar för mig att skriva ett blogginlägg. Började skriva det här för en timme sen, så jag sitter inte och äter godsaker längre. Just nu sitter jag med en peel off mask på ansiktet och när den tagits bort ska jag sminka mig och ge mig iväg till stan.. ♥



Uppdatering:

Sitter hemma hos Michel just nu och uppdaterar för er som läser. Åkte in till stan vid tjugo över två och det bar av till Gullmarsplan där jag mötte Elin. Vi promenerade till Globens centrum och jag åt mig lite mätt på McDonald's. När jag ätit klart och Elin ätit klart sin muffin så bestämde vi oss för att gå hela vägen till Sandsborg. Vi genade centrumet och stannade till lite i Wedins där jag hitta ett urgulligt halsband som jag gärna köper någon dag. Var inne på deras hemsida också och hitta två halsband till jag gärna köper, kunde dock inte hitta en bild på det ursprungliga halsbandet jag ville ha.

Hemma hos Michel fick Elin prova spela Guitar Hero 3 för första gången och det gick ju hyffsat bra, efter några gånger. Medan min nörd sitter och nördar sig med GH3 så bloggar jag lite och chattar. När jag logga in på msn så dök en viss Fredrik, 18, från Göteborg upp som jag inte har en aning om vem han är men verkar som en rolig typ. Han tyckte jag skulle nämna honom i min blogg om ajg ändå håller på så hoppas det gjorde honom glad. Kan passa på att tipsa er att lyssna på bandet han spelar i på: http://www.myspace.com/mrartisttheband.

Nu ska jag bädda mig inför sömn snart med tanke på att jag inte fick någon sovmorgon då min Michel var tvungen att åka till skolan idag. Jag är ledig ju.. ♥





Not...by myself.

Idag har jag varit i stan med Michel, Viola och Elin. Efter att Michel åkt hem så gick vi flickor och shoppade lite. Sorgligt nog gjorde jag av med allt i plånboken, vilket jag inte är stolt över. Jag köpte en tröj/klänning, en tröja och ett par trosor på Gina Tricot. Inne på H&M köpte jag en ansiktsmask som jag behöver till en kväll då jag ska koppla av och rengöra ansiktet lite extra noga. Inne på Yves Rocher köpte jag en handcréme och en deodorant eftersom att jag inte riktigt haft någon på ett tag nu, min gamla stinker *haha*.

När vi flickor var klara i stan med shoppingen så bar det av som sällskap med Elin till Sandsborg. I Sandsborg höll sedan Elin mig sällskap medan jag väntade på att min lilla nallebjörn skulle komma. Vi hade trevliga diskussioner, tack Elin. Nu ligger min lilla nörd och spelar pokémon på sin mobil, att man kan bli så beroende av ett spel. Jag ska strax laga sen middag åt oss, kycklingbröst med potatis. Önska mig lycka till med matlagningen för jag lär behöva den. Jag har en tendens till att bränna maten jag lagar.. ♥





Please...don't stop the music.

Älskling och jag ska på bio snart, orkar jag så uppdaterar jag senare ikväll annars gör jag det imorgon.. ♥



Uppdatering:

Idag var jag och Michel på bio och såg "Good Luck Chuck". Jag tyckte att filmen var väldigt rolig men hade för mycket onödiga sexscener som man bara mådde illa av att se. Både jag och Michel tyckte filmen vart intressantare så fort Jessica Alba kom rulla in på bioduken. Under filmen kunde jag inte undgå från att inse hur kär jag är i Michel. Har bara lust att pussa sönder honom så fort jag ser honom. På onsdag firar vi en månad vilket skrämmer mig lite. Det som skrämmer mig är att jag är så kär i honom efter så kort tid.

På onsdagen ska vi gå på bio på kvällen och se "The Golden Compass", innan dess vet jag inte om han planerat in något.. ♥

Städdag...and mama loves it.

Idag kom jag till skolan i tid, helt otroligt. Hade börjat känna mig lite som Viola (sorry). Började dagen med Digital Bild men slappade för det mesta i alla fall efter att fått veta att jag ligger på ett VG. I datorkunskapen kommer jag få ett MVG vilket också känns som en stor lättnad, dock är jag inte förvånad. Engelskan idag var lite rolig, endast för att vi fick visa upp fåniga teaterstycken. Vikarien heter Matilda och är 19 år gammal, hur kan jag som 16 åring ta henne på allvar? Hon är ju lika gammal som min pojkvän och hon är en "bitch" enligt vissa av oss i klassen. Usch vad jag är elak som baktalar henne på min blogg, men sånt är livet ibland.

Slutade 11 idag men satt kvar i skolan till klockan 13 med Sara. Vid 13 tiden åkte jag hem och det första jag gjorde när jag kom in var att slänga i mig kättfärspajen som jag fattat tycke för. Har suttit vid datorn ett tag och emellan åt rensat garderoberna mina. Minst en tredjedel har jag lyckats forsla bort *stolt*. Mitt skrivbord å andra sidan är katastrof och jag kan verkligen inte få ordning på det.

Nu har jag bloggat klart för idag, ska iväg till Huddinge Sjukhus och äta Sushi. Bredvid sjukhuset och inte i det för att vara mer exakt. Efter det ska jag träffa min syster Agneta och få lite pengar så jag kan lverleva en vecka till. När jag varit med Agneta ska jag till Michel och ha myspys.. ♥

417637-1

Men...(ingen vettig rubrik).

Det första jag ska berätta om är lite av gårdagens händelser. Jag och Michel var på väg till Skanstull för att äta middag med hans föräldrar. När vi gått av tunnelbanan och är på väg mot rulltrappan så går det en man framför oss. Mannen går i en väldigt låg hastighet vilket vi stör oss på och bestämmer oss för att gå förbi honom. När vi sedan är jämte honom märker vi att hur mycket vi än ökar farten så är han jämte oss hela tiden, till slut ser vi hur han springer före oss. Det låter kanske inte lika kul som när man läser om det, men jag vek mig nästan dubbelt. Skumma människor finns det verkligen många av.

Framåt kvällen somnade jag lite halvt medan min älskling försvann ett bra tag. När Mich kom in sen efter, vad som kändes som en halvtimme minst, så möter han en förvirrad Jessica (mig). Jag låg och halvskrek/frågade "co to jest?" flera gånger, det betyder "vad är det där?" på polska. En förvirrad Michel undrar vad jag i hela fridens säger samtidigt som jag vaknar till och inser vad som precis skett. Jag hade hallucinerat. När han kom in genom dörren så hade jag sett honom slänga iväg "ballonger" formade som girlanger framför hans TV. Resten av kvällen bestod utav att jag skrattade så mycket att jag inte kunde få luft.



I skolan idag hade jag ett Italienska prov på hela kapitel 4 som jag absolut inte pluggat till. Helt oförberedd satte jag mig i klassrummet och improviserade så gott jag kunde. Det gick bättre än jag förväntat mig och ett G, möjligen ett G+, borde vara fint skrivet när jag återfår det.

Efter skolan vart jag lite mer pepp inombords, vetandes att nästa äventyr bar av till stan med Viola och Sara. Vi stannade dock i Slussen och åt på Taco Bar istället, kärlek till Viola som lånade mig pengar. När vi mumsat i oss maten och haft oändliga disskusioner insåg vi alla hur kissnödiga vi var. Vi stressade fort in till stan och gick på toa, åter igen men denna gång, kärlek till Sara som gav mig en femma för att lätta på urinblåsan.

Nu sitter jag hemma och har tråkigt, borde plugga något vettigt eller rensa garderoben. Jag ska nog ta och rensa garderoben nu. Önskar lite smått att min älskling skulle ta och självmant smsa mig, men det lär väl inte hända. Finns det förresten någon med tips om hur man kan handskas med avundsjuka/svartsjuka? Inte bara sin egen utan andras också.. ♥

Livet...kan vara så oförutsägbart.

Det skummaste som kan hända i närheten av mig har hänt. Igår gick jag från morgonen till förmiddagen helt vanligt i skolan, utan att veta att det låg en död man några 10 tals meter ifrån mig. Tankarna for omkring hela dagen och kvällen, mardrömmar väckte mig men som tur var så fanns en snäll varelse där som kramade om mig. Min Michel.

Hade svenska prov idag som gick helt okej och jag tror nog att ett VG borde sitta fint på pappret när det återlämnas.

För övrigt har jag varit smågrinig över lite grejer som jag inte törs ta upp så här allmänt.. ♥

God Morgon...Jag hatar dig!

God Morgon denna dag, denna mörka dag som började med att jag mådde illa på morgonen. När jag fått i mig lite frukost och kommit iväg till tunnelbanan så mådde jag lite bättre. Sminkade mig på tunnelbanan eftersom att jag inte hann hemma. När jag börjar närma mig slussen så kom illamåendet tillbaka och Elin sprang runt som en galning för att hitta en toalett åt mig. Jag tycker de borde sätta in en toalett mitt i slussen vid bussarna. Det kan vara praktiskt för de som mår illa av allt tunnelbaneåkandet!

Tyvärr är det så att jag skyller mitt illamående på Michel, fy på dig. Skulle slippa allt illamående om det inte vore för dig, men jag tycker om dig så mycket så att det gör inget. Får väl må illa för din skull i någon månad till.. ♥


Rekord...3 veckor och en dag.

Just nu sitter jag på datorkunskapen och gör inget vettigt, vilket är dåligt. Håller på och gissar mig fram min budget och det går inte så bra. Får hela tiden fram lite fel beräkningar, men det är lugnt. Blev bortrövad i några minuter av min älskling för att göra honom sällskap medan han skulle hämta sina böcker till sin nästa lektion.

Om ca 10 minuter slutar min datorkunskap och sen har jag lunch! Äntligen, är väldigt hungrig. Undrar dock vad det blir för mat idag. Aj!!! Det sticker i magen som in i helvete!

Innan jag drar måste jag bara ta och berätta att idag är det 3 veckor och en dag för mig och min älskling vilken är ett rekord för mig i ett seriöst förhållande.. ♥



Uppdatering:

Var på UM idag och pratade med en läkare (?). Fick lite "medicin" mot det som besvärade mig och nu måste jag sitta och läsa en broschyr om det. Orkade inte läsa hela för det mesta så stod det precis samma sak som läkaren berättade om. Jag börjar fatta tyckte till att vara kvinna mer nu, speciellt när man får reda på att man kan förskjuta sin mens.

När jag kommit hem igen mötte jag en mamma som är sjukskriven i en vecka framåt från och med idag. Hon har fått någon inflammation i någon muskel i ryggen, tror jag det var. Jobbigt att behöva jobba med ett sådant problem så hon får slappa istället. Det är sådana tillfällen man önskar man kunde få ta sin mammas smärta och stanna hemma istället. Fast jag brukar gå till skolan även om jag är smått sjuk eftersom att jag inte tycker om att missa skolarbeten. Jobbigt att komma till skolan efter att ha missat en del.

Strax vid halv tre kom Ida idag och det var ju kul med tanke på att vi inte setts på ett tag. Medan hon satte sig vid datorn och lalla runt på Internet så lagade jag mat åt oss. Pasta med köttfärssås á la Jessica. Vi båda blev nöjda med resultatet även om jag inte orkade äta upp min portion. Vid matbordet diskuterade vi lite olika saker och vi kom bland annat fram till att i framtiden kommer alla skratta lika falskt "ha-ha-ha-haaa-ha-ha". (Alltså uttala det som man skriver och har små hundradels sekunders paus emellan varje "ha".)

När Ida gått vid halv sex tiden, så läste jag ett kapitel i "Svenska för idioter" och redan i första kapitlet får vi ta del av lite sexuella händelser. Varför ska livet bli snuskigare ju äldre man blir? Kan förstå mig på föräldrar hur mer oroliga de blir för varje år som de ser sin tonårsdotter/son växa. Jag ser ju klart och tydligt hur min mamma är när jag berättar att jag har träffat en kille och sen att han är min pojkvän. Hon blir alldeles till sig varje gång jag ska träffa älsklingen och orolig. Känns skönt nu när hon insett att jag vuxit till mig att kunna handskas med mitt eget ansvar. Undrar om inte hon kommer bli extra nojig när jag flyttar hemifrån?

Sitter och läser igenom lite vilka kurser min gymnasieskola har, funderar på att lägga in en eller två under period 3. Samtidigt smsar jag med min goa älskling Michel som försöker lura i mig att fysik är roligt och att jag borde välja det. Ska tvinga mig att kolla igenom en fysik bok så får vi se om jag fattar tycke för det. För övrigt känns det som att biologi bör vara ett ämne jag skulle tycka om. Webbdesign är ett jag ska ta i alla fall, vill gärna lära mig mer att designa webben. Layout vore inte heller dumt. Jag är väldigt estetisk av mig och känner att jag hellre pluggar sånt jag intresserar mig i och får bra betyg än att tvinga mig igenom något urtråkigt.

Så medan jag skrivit all uppdatering har jag samtidigt gjort massor, nu ska jag dock ta ett bad och förbereda mig inför morgondagen. Sömn.. ♥

Mamma...lägg av.

Hemma. Har lagt märke till att jag inte kan ladda upp bilder på min blogg, det kommer upp någon konstig text varje gång jag försöker. Ska prova mig fram någon annan dag, idag är jag väldigt trött.

Idag blir det inte ett lagom inlägg utan ett väldigt kort. Har inget speciellt att uppdatera om.. ♥

Sanning...eller konsekvens.

Idag vakna jag hos min älskling och i vardagsrummet vaknade Love, Jacob och Kajsa. Viktor och Ronja vaknade upp i ett annat sovrum de med. Lite frukost fick jag i mig denna morgon och medan pojkarna, Michel och Viktor, spelade GH3 så gjorde jag mig i ordning och åkte hem. Det som skulle göras när jag kom hem var mata djuren, äta någon lunch och ta ett bad, funderar dock nu också på att städa lite. Har inte all världens tid på mig med tanke på att jag har Michels busskort eftersom att jag inte uppgraderat mitt ännu.

Nu har jag i alla fall tagit ett skönt bad och tvättat håret, matat djuren och ätit lite lunch. Har väldigt ont i magen just nu och det beror nog för det mesta på mensvärk. Om ett tag ska jag nog börja röra mig till min älskling igen så kan han trösta min mage.. ♥

Romantiken...fladdrar från sjunde molnet.

Idag bestämde jag mig för att ta en sovmorgon för det skulle vara väldigt onödigt att åka till skolan eftersom att jag hade tid hos läkaren kl 10. Tog min tid och kom fram till mottagningen för att sedan få veta att läkaren är sjuk. Fick en ny tid på Måndag kl 13.30 istället och pratade lite med kuratorn (tror jag hon var i alla fall) som meddelade mig situationen. Fick svar på några frågor jag hade och efter det bar det av tillbaka hem igen. Vilken tur att jag bara bor 3 min med tunnelbanan därifrån.

På väg hemåt får jag ett sms från Sara, som berättade att vår skola ska flytta till Odenplan! Själv tycker jag det är lite synd eftersom att vår skola har så fin utsikt från den plats den ligger på nu, Kvarnholmen. Det första som slog mig när jag läste smset var att jag säkerligen kommer att få en längre väg till skolan. Efter att ha kollat upp det så visar det sig att det tar lika lång tid som det gör nu. Lättad vart jag lite.

När jag kom hem så satte jag mig vid datorn och fick en sådan lust att lyssna på lite Justin Timberlake hitar. Så jag laddade in lite i mediaspelaren och nu lyssnar jag på hans musik. "My Love" har en ganska bra text om man lyssnar efter, får mig att tänka på min älskling. Känner mig så lycklig och glad över att det blev han och jag. Det känns verkligen som min första riktiga pojkvän som respekterar mig och inte är ute efter något än bara min kärlek. Han är väldigt romantisk min Misiaczek. Jag älskar faktum att han kan bli så svartsjuk ibland för då vet jag att han verkligen tycker om mig. Jag är hans och han är min, hoppas det håller sig så ett tag i alla fall... ♥

Livet...är överraskande intressant ibland.

Under mina snart 17 år har mycket hänt och jag har lärt mig mycket av mina misstag som begåtts. Det som ändå är intressant är hur man fortfarande varje dag kan vara med om något nytt och överraskande. Det som kan vara kul att uppleva är hur mycket jag ännu kan förvåna mig själv genom att göra något jag inte trott jag skulle våga annars, som den där dagen? Jag kan verkligen känna hur jag mognar när jag gör något avancerat, nytt eller något som klassificeras som "vuxet".

När jag var yngre och lärde mig läsa, efter det när jag bemästrat mig igenom min första bok så hade man den där känslan. "Jag har klarat något som en som är äldre än mig kan!" Man lär sig räkna, alfabetet osv.. men ju äldre man blir desto svårare blir utmaningarna.



Det jag försöker få fram är i alla fall att min nästa utmaning som jag satt mig själv i är att lägga in mitt liv på denna blogg för att kunna hjälpa minnet. Händer så mycket hela tiden att det nästan är synd och sorgset när man glömmer bort något som man gärna velat minnas. ♥

RSS 2.0